074-2040900 info@rdz-bewind.nl

Marjolein
m.heij@rdz-bewind.nl

Verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur, personeelszaken en IT.

Marjolein heeft in eerste instantie psychologie gestudeerd. Hierna heeft ze een post HBO opleiding Beschermingsbewind gevolgd.

Na ruim een jaar gewerkt te hebben als assistent bewindvoerder, is ze in december 2017 aan de slag gegaan als bewindvoerder. Sinds 2018 is ze onderdeel van het bestuur van het bedrijf.
Bewinden kunnen op haar naam gezet worden. Marjolein is ook benoembaar als mentor of curator.

 

Patty
p.brons@rdz-bewind.nl

Verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur, beleid en kwaliteit.

Patty heeft in 2012 haar studie Facility Management afgerond, waarna ze een aantal jaren gewerkt heeft als medewerker facilitaire zaken. Toen ze erachter kwam dat haar interesses meer lagen bij bewindvoering is ze begonnen als vrijwilliger bij Humanitas.

In 2018 is ze begonnen bij RDZ Bewind als assistent bewindvoerder. In november van hetzelfde jaar heeft ze de opleiding tot bewindvoerder met goed gevolg afgerond. Sinds 2020 is Patty ook onderdeel van het bedrijf. Bewinden kunnen op haar naam gezet worden.

Marlon
m.rikhof@rdz-bewind.nl

Marlon is in februari 2022 bij ons begonnen als assistent bewindvoerder. Inmiddels voldoet hij aan de kwaliteitseisen van volleerd bewindvoerder.

Zijn werkdagen zijn dinsdag t/m vrijdag.

Madelon
m.vandalen@rdz-bewind.nl

Sinds mei 2022 is Madelon werkzaam bij ons. Ze is in het bezit van een diploma schuldhulpverlening en heeft de cursus Wet toezicht financieel beheer gevolgd. 

Madelon werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bij ons.

Marcel
m.vandijk@rdz-bewind.nl

Marcel is in 2019 bij ons begonnen als postverweker. Inmiddels verricht hij hiernaast ook administratieve taken voor ons.

Zijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Michelle
m.huizenga@rdz-bewind.nl

Michelle is in oktober 2022 bij ons gaan werken. Ze neemt de nodige ervaring in beschermingsbewind en verzekeringen met zich mee.

Haar werkdagen zijn maandag en vrijdag.

Melissa
m.vanputten@rdz-bewind.nl

In september 2022 is Melissa begonnen met haar stage bij ons. Ze is bezig met de opleiding HBO sociaal juridische dienstverlening. Vanuit haar werk in de zorg neemt ze ook ervaring mee.

Normaal gesproken is Melissa iedere donderdag op kantoor.