074-2040900 info@rdz-bewind.nl

Schuldhulpverlening Enschede

Heeft u schuldhulpverlening in Enschede nodig en wilt u hulp bij uw schulden? Als specialist helpen wij u graag met bewindvoering en budgetbeheer. RDZ Bewind is een ervaren bewindvoerderskantoor en staat bekend als integer, discreet en recht door zee. Wanneer u financiële problemen heeft en het overzicht kwijt bent, kan schuldhulpverlening in Enschede e.o een goede oplossing zijn. Wij bieden u o.a. hulp bij het in kaart brengen van uw schulden.

Wat doen wij voor u als schuldhulpverlener in Enschede?

Merkt u dat de rekeningen zich opstapelen en bent u bang om uw brieven open te maken? Wij bieden u de juiste begeleiding op het gebied van bewindvoering en budgetbeheer. U kunt ons inschakelen om betalingsregelingen met schuldeisers te treffen en duidelijke afspraken te maken. Rekeningen worden op tijd betaald, zodat uw schuldenlast niet verder oploopt. U hoeft zich hierover niet langer zorgen te maken.

Schuldhulpverlening in Enschede op integere en discrete wijze

Als schuldhulpverlener in Enschede zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie NBPB. Zij zien er op toe dat de bewindvoering op een integere en discrete wijze wordt uitgevoerd. Daarnaast legt een bewindvoerder eens per jaar verantwoording af aan een kantonrechter. Een kantonrechter krijgt een financieel overzicht, waarin te zien is hoe er met het geld is omgegaan. Alles moet dan ook worden verantwoord.

Budgetbeheer of budgetcoaching

Het kan zijn dat u geen bewindvoerder nodig heeft, maar wel verlegen zit om budgetbeheer of budgetcoaching. Bent u het overzicht kwijt en wilt u graag dat er iemand met u mee kijkt en uw financiële situatie op orde brengt? Wilt u schuldhulpverlening in Enschede e.o., oftewel hulp bij uw schulden? Wij kunnen u hiermee van dienst zijn.

Contact

Heeft u vragen over schuldhulpverlening in Enschede e.o. of wilt u hulp bij uw schulden? Neem gerust contact met ons op via 074-2040900 of mail ons via info@rdz-bewind.nl.