074-2040900 info@rdz-bewind.nl

Over RDZ Bewind

RDZ bewind V.O.F. bestaat uit vader & dochter Ronald en Marjolein Heij, en Patty Brons-Hemelt.

Tevens zijn er vijf ondersteunende medewerkers in dienst: Rick Koning, Elody Bijen, Saphira Lentelink, Marcel van Dijk en Niels Reusken.

Ronald Heij

Ronald heeft een bedrijfskunde achtergrond. In 2012 is hij bij Britt Helpt begonnen als beschermingsbewindvoerder, hiervoor heeft hij een basisopleiding gevolgd bij Praktikos. Dit gaf niet genoeg diepgang, waarna hij de post HBO opleiding beschermingsbewind bij IFZ gevolgd heeft. Deze is met goed gevolgd afgerond in 2013. In 2014 heeft Ronald zijn eigen beschermingsbewindkantoor geopend: Mie’n Tent.

Op 01-01-2016 is de naam van het kantoor gewijzigd naar RDZ Bewind. Bewinden kwamen in eerste instantie altijd op naam van Ronald. Sinds 01 april 2020 is RDZ Bewind een V.O.F. op naam van Ronald, Marjolein en Patty. Bewinden kunnen sindsdien op naam van één van deze drie personen komen te staan.

Marjolein Heij

Marjolein heeft in eerste instantie haar studie (onderwijs)psychologie afgerond in 2016. Hierna is ze in januari 2017 begonnen aan de post HBO opleiding Beschermingsbewind, welke ook met goed gevolg afgerond is in juni van hetzelfde jaar.

Na ruim een jaar gewerkt te hebben als assistent bewindvoerder, is ze per 15 december 2017 aan de slag gegaan als bewindvoerder (na goedkeuring kwaliteitseisen). Door de overgang naar V.O.F. op 01 januari 2018 kunnen bewinden ook op naam van Marjolein gezet worden.  Op 31 augustus 2020 is Marjolein ook benoembaar als mentor of curator.

Patty Brons-Hemelt

Patty heeft in 2012 haar studie Facility Management afgerond, waarna ze een aantal jaren gewerkt heeft als medewerker facilitaire zaken. Toen ze erachter kwam dat haar interesses meer lagen bij bewindvoering is ze begonnen als vrijwilliger bij Humanitas.

Op juli 2018 is ze begonnen bij RDZ Bewind als assistent bewindvoerder. In november van hetzelfde jaar heeft ze de opleiding tot bewindvoerder met goed gevolg afgerond. Op 19 december 2018 is de aanvraag kwaliteitseisen goedgekeurd en is ook zij volledig bewindvoerder.

Per 01 april 2020 is Patty toegetreden tot de V.O.F.. Hierdoor kunnen bewinden ook op haar naam gezet worden.

Rick Koning

Voordat Rick bij RDZ kwam werken, is hij werkzaam geweest als uitkeringsdeskundige bij het UWV. Ook heeft hij gewerkt als salarisadministrateur (waar bijbehorende opleiding voor doorlopen is) en was hij werkzaam bij de belastingdienst op de afdelingen inkomstenbelasting en toeslagen. Momenteel volgt hij de opleiding juridische administratieve dienstverlening.

Sinds 06-01-2020 is hij in dienst getreden als ondersteuner. Je zult hem aan de telefoon kunnen krijgen, of een mail van hem kunnen ontvangen. Het is de bedoeling dat Rick doorgroeit naar (assistent) bewindvoerder.

Elody Bijen

Elody heeft in 2016 haar opleiding maatschappelijk zorg afgerond en is daarna gestart met de opleiding Social Work. Deze heeft zijn in de zomer van 2020 ook met goed gevolg afgerond.
Ze heeft een tijdje bij Menthol gewerkt als maatschappelijk begeleider van statushouders. Sinds 11 mei 2020 is ze werkzaam als assistent bewindvoerder bij RDZ Bewind.

 

Saphira Lentelink

Saphira is op 01 maart 2021 begonnen als ondersteuner. Hiervoor heeft ze in de zorg gewerkt. Haar werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag.

Marcel van Dijk

Marcel is eind januari 2019 begonnen als postverwerker. Ondertussen is zijn takenpakket uitgebreid naar postverwerking en administratieve ondersteuning. Hij werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ochtenden bij ons op kantoor.

Niels Reusken

Niels is in juni 2019 begonnen als administratief medewerker. In september is zijn studie docent Natuurkunde begonnen. Vanaf dat moment werkt hij voornamelijk vanuit huis. Op een vrije dag of tijdens vakanties is Niels af en toe ook op kantoor te vinden. Het is mogelijk dat je hem aan de telefoon krijgt of een mailtje uit zijn naam ontvangt.

Laat ons u verder helpen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.