074-2040900 info@rdz-bewind.nl

Over RDZ Bewind

RDZ bewind V.O.F. bestaat uit vader & dochter Ronald en Marjolein Heij.
Daarnaast zijn er twee medewerkers in dienst: Patty Hemelt en Herbert Loskamp.

Ronald Heij

Ronald heeft een bedrijfskunde achtergrond. In 2012 is hij bij Britt Helpt begonnen als beschermingsbewindvoerder, hiervoor heeft hij een basisopleiding gevolgd bij Praktikos. Dit gaf niet genoeg diepgang, waarna hij de post HBO opleiding beschermingsbewind bij IFZ gevolgd heeft. Deze is met goed gevolgd afgerond in 2013. In 2014 heeft Ronald zijn eigen beschermingsbewindkantoor geopend: Mie’n Tent.

Op 01-01-2016 is de naam van het kantoor gewijzigd naar RDZ Bewind. Bewinden kwamen in eerste instantie altijd op naam van Ronald. Sinds 01 januari 2018 is RDZ Bewind een V.O.F. op naam van vader en dochter: Ronald en Marjolein.
Dit betekent dat bewinden sinds deze datum op naam van één van beiden kunnen komen te staan.

Marjolein Heij

Marjolein heeft in eerste instantie haar studie (onderwijs)psychologie afgerond in 2016. Hierna is ze in januari 2017 begonnen aan de post HBO opleiding Beschermingsbewind, welke ook met goed gevolg afgerond is in juni van hetzelfde jaar.

In eerste instantie werkte ze als assistent bewindvoerder, dit heeft ze ruim een jaar gedaan. Op 15 december 2017 is de aanvraag kwaliteitseisen goedgekeurd en is ze assistent af. Door de overgang naar V.O.F. op 01 januari 2018 kunnen bewinden ook op naam van Marjolein gezet worden.

Patty Hemelt

Patty heeft in 2012 haar studie Facility Management afgerond, waarna ze een aantal jaren gewerkt heeft als medewerker facilitaire zaken. Toen ze erachter kwam dat haar interesses meer lagen bij bewindvoering is ze begonnen als vrijwilliger bij Humanitas.

Op juli 2018 is ze begonnen bij RDZ Bewind als assistent bewindvoerder. In november van hetzelfde jaar heeft ze de opleiding tot bewindvoerder met goed gevolg afgerond. Op 19 december 2018 is de aanvraag kwaliteitseisen goedgekeurd en is ook zij volledig bewindvoerder.

Herbert Loskamp

Herbert heeft een financieel administratieve achtergrond. Sinds 2013 is hij werkzaam als vrijwilliger bij Humanitas (sociaal team en in het verleden de formulierenservice) en kwam op die manier in aanraking met bewindvoering.
Begin 2018 is hij begonnen met de post HBO opleiding Beschermingsbewind, welke hij in juli van dat jaar met goed gevolg heeft afgerond. In juni 2018 is Herbert begonnen bij RDZ Bewind als assistent bewindvoerder.

Bewindvoering

Beschermingsbewind is van oorsprong een maatregel bedoeld voor volwassenen, die door hun lichamelijke en/of geestelijke situatie, moeite hebben met het op orde houden van hun financiële huishouding.

Budgetbeheer

Budgetbeheer of -coaching is er voor iedereen die moeite heeft om goed zicht op zijn of haar financiën te houden. Goed met geld om gaan kan best moeilijk zijn. Wij kunnen daarbij helpen.

Curatele

Curatele is een maatregel waarbij een persoon niet meer mag beslissen over zowel zijn financiële zaken als zijn zorggerelateerde zaken. Deze maatregel wordt toegekend door de kantonrechter.

Laat ons u verder helpen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.