074-2040900 info@rdz-bewind.nl

Over RDZ Bewind

RDZ bewind V.O.F. bestaat uit vader & dochter Ronald en Marjolein Heij, en Patty Brons-Hemelt.

Tevens zijn er zes ondersteunende medewerkers in dienst: Rick Koning, Saphira Lentelink, Deborah Wissink, Cindy Waage-Piëtte, Marcel van Dijk en Niels Reusken.

Ronald Heij

Ronald heeft een bedrijfskunde achtergrond. In 2012 is hij bij Britt Helpt begonnen als beschermingsbewindvoerder; daar heeft hij een basisopleiding voor gevolgd bij Praktikos. Dit gaf niet genoeg diepgang, waarna hij de post HBO opleiding beschermingsbewind bij IFZ gevolgd heeft. Deze is met goed gevolgd afgerond in 2013. In 2014 heeft Ronald zijn eigen beschermingsbewindkantoor geopend: Mie’n Tent.

Op 01-01-2016 is de naam van het kantoor gewijzigd naar RDZ Bewind. Sinds 01 april 2020 is RDZ Bewind een V.O.F. op naam van Ronald, Marjolein en Patty. Bewinden kunnen dan ook op naam van één van deze drie personen komen te staan.

Marjolein Heij

Marjolein heeft in eerste instantie haar studie (onderwijs)psychologie afgerond in 2016. Hierna is ze in januari 2017 begonnen aan de post HBO opleiding Beschermingsbewind, welke ook met goed gevolg afgerond is in juni van hetzelfde jaar.

Na ruim een jaar gewerkt te hebben als assistent bewindvoerder, is ze per 15 december 2017 aan de slag gegaan als bewindvoerder. Door de overgang naar V.O.F. op 01 januari 2018 kunnen bewinden ook op naam van Marjolein gezet worden.  Sinds 31 augustus 2020 is Marjolein ook benoembaar als mentor of curator.

Patty Brons-Hemelt

Patty heeft in 2012 haar studie Facility Management afgerond, waarna ze een aantal jaren gewerkt heeft als medewerker facilitaire zaken. Toen ze erachter kwam dat haar interesses meer lagen bij bewindvoering is ze begonnen als vrijwilliger thuisadministratie bij Humanitas.

Op juli 2018 is ze begonnen bij RDZ Bewind als assistent bewindvoerder. In november van hetzelfde jaar heeft ze de opleiding tot bewindvoerder met goed gevolg afgerond. Op 19 december 2018 is de aanvraag kwaliteitseisen goedgekeurd en is ook zij volledig bewindvoerder.

Per 01 april 2020 is Patty toegetreden tot de V.O.F.. Hierdoor kunnen bewinden ook op haar naam gezet worden.

Rick Koning

Voordat Rick bij RDZ kwam werken, is hij werkzaam geweest als uitkeringsdeskundige bij het UWV. Ook heeft hij gewerkt als salarisadministrateur en was hij werkzaam bij de belastingdienst op de afdelingen inkomstenbelasting en toeslagen. Momenteel volgt hij de opleiding juridische administratieve dienstverlening aan het ROC.

Sinds 06-01-2020 is hij in dienst getreden als assistent bewindvoerder. Zijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Saphira Lentelink

Saphira komt uit de zorg. Op 01 maart 2021 is ze bij ons in dienst gekomen als assistent bewindvoerder. Haar werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Deborah Wissink

 Sinds juli 2021 werkt Deborah bij ons als assistent bewindvoerder. Ze heeft al ervaring in het vak. Daarnaast is ze bezig met haar opleiding sociaal juridische dienstverlening. Haar werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

Cindy Waage-Piëtte

Op 30 augustus 2021 is Cindy bij ons begonnen als ondersteuner. Ze heeft de nodige ervaring in administratief werk en wou graag aan een nieuwe uitdaging beginnen. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Marcel van Dijk

Marcel is eind januari 2019 begonnen als postverwerker. Ondertussen is zijn takenpakket uitgebreid naar postverwerking en administratieve ondersteuning. Hij werkt op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtenden bij ons op kantoor.

Niels Reusken

Niels is in juni 2019 begonnen als administratief medewerker. Hij werkt voornamelijk in de vakantieperiodes. Het is mogelijk dat je hem aan de telefoon krijgt of een mailtje uit zijn naam ontvangt.

Laat ons u verder helpen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.