074-2040900 info@rdz-bewind.nl

Over RDZ Bewind

RDZ bewind V.O.F. bestaat uit vader & dochter Ronald en Marjolein Heij, en Patty Brons-Hemelt.

Tevens zijn er vier ondersteunende medewerkers in dienst: Marlon Rikhof, Madelon van Dalen, Henkjan Simmelink en Marcel van Dijk.

Ronald Heij

Ronald heeft een bedrijfskunde achtergrond. In 2012 is hij bij Britt Helpt begonnen als beschermingsbewindvoerder; daar heeft hij een basisopleiding voor gevolgd bij Praktikos. Dit gaf niet genoeg diepgang, waarna hij de post HBO opleiding beschermingsbewind bij IFZ gevolgd heeft. Deze is met goed gevolgd afgerond in 2013. In 2014 heeft Ronald zijn eigen beschermingsbewindkantoor geopend: Mie’n Tent.

Op 01-01-2016 is de naam van het kantoor gewijzigd naar RDZ Bewind. Sinds 01 maart 2020 is RDZ Bewind een V.O.F. op naam van Ronald, Marjolein en Patty. Bewinden kunnen dan ook op naam van één van deze drie personen komen te staan.

Marjolein Heij

Marjolein heeft in eerste instantie haar studie (onderwijs)psychologie afgerond in 2016. Hierna is ze in januari 2017 begonnen aan de post HBO opleiding Beschermingsbewind, welke ook met goed gevolg afgerond is in juni van hetzelfde jaar.

Na ruim een jaar gewerkt te hebben als assistent bewindvoerder, is ze per 15 december 2017 aan de slag gegaan als bewindvoerder. Door de overgang naar V.O.F. op 01 januari 2018 kunnen bewinden ook op naam van Marjolein gezet worden.  Sinds 31 augustus 2020 is Marjolein ook benoembaar als mentor of curator.

Patty Brons-Hemelt

Patty heeft in 2012 haar studie Facility Management afgerond, waarna ze een aantal jaren gewerkt heeft als medewerker facilitaire zaken. Toen ze erachter kwam dat haar interesses meer lagen bij bewindvoering is ze begonnen als vrijwilliger thuisadministratie bij Humanitas.

Op juli 2018 is ze begonnen bij RDZ Bewind als assistent bewindvoerder. In november van hetzelfde jaar heeft ze de opleiding tot bewindvoerder met goed gevolg afgerond. Op 19 december 2018 is de aanvraag kwaliteitseisen goedgekeurd en is ook zij volledig bewindvoerder.

Per 01 maart 2020 is Patty toegetreden tot de V.O.F. Hierdoor kunnen bewinden ook op haar naam gezet worden.

Madelon van Dalen

Sinds mei 2022 is Madelon bij ons werkzaam. In augustus 2022 heeft ze haar diploma schuldhulpverlening gehaald, om vervolgens in september de cursus Wet Financieel Toezicht met goed gevolg af te ronden. Ze is 32 uur per week aanwezig. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Marlon Rikhof

Op 07 februari 2022 is Marlon bij ons begonnen als assistent bewindvoerder. In juli 2022 heeft hij met goed gevolg zijn opleiding tot bewindvoerder afgesloten aan de Hogeschool van Utrecht. Zijn werkdagen zijn dinsdag t/m vrijdag.

Marcel van Dijk

Marcel is eind januari 2019 begonnen als postverwerker. Ondertussen is zijn takenpakket uitgebreid naar postverwerking en administratieve ondersteuning. Hij werkt op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtenden bij ons op kantoor.

Henkjan Simmelink

Per juni 2022 is Henkjan 24 uur per week bij ons aanwezig. Hij komt uit de verzekeringswereld en voegt wat dat betreft de nodige kennis toe aan het team. Zijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag.

Laat ons u verder helpen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.