074-2040900 info@rdz-bewind.nl

Over RDZ Bewind

RDZ bewind V.O.F. bestaat uit vader & dochter Ronald en Marjolein Heij, en Patty Brons-Hemelt.
Tevens zijn er drie ondersteunende medewerkers in dienst: Rick Koning, Marcel van Dijk en Niels Reusken.

Ronald Heij

Ronald heeft een bedrijfskunde achtergrond. In 2012 is hij bij Britt Helpt begonnen als beschermingsbewindvoerder, hiervoor heeft hij een basisopleiding gevolgd bij Praktikos. Dit gaf niet genoeg diepgang, waarna hij de post HBO opleiding beschermingsbewind bij IFZ gevolgd heeft. Deze is met goed gevolgd afgerond in 2013. In 2014 heeft Ronald zijn eigen beschermingsbewindkantoor geopend: Mie’n Tent.

Op 01-01-2016 is de naam van het kantoor gewijzigd naar RDZ Bewind. Bewinden kwamen in eerste instantie altijd op naam van Ronald. Sinds 01 januari 2018 is RDZ Bewind een V.O.F. op naam van vader en dochter: Ronald en Marjolein.
Dit betekent dat bewinden sinds deze datum op naam van één van beiden kunnen komen te staan.

Marjolein Heij

Marjolein heeft in eerste instantie haar studie (onderwijs)psychologie afgerond in 2016. Hierna is ze in januari 2017 begonnen aan de post HBO opleiding Beschermingsbewind, welke ook met goed gevolg afgerond is in juni van hetzelfde jaar.

In eerste instantie werkte ze als assistent bewindvoerder, dit heeft ze ruim een jaar gedaan. Op 15 december 2017 is de aanvraag kwaliteitseisen goedgekeurd en is ze assistent af. Door de overgang naar V.O.F. op 01 januari 2018 kunnen bewinden ook op naam van Marjolein gezet worden.

Patty Brons-Hemelt

Patty heeft in 2012 haar studie Facility Management afgerond, waarna ze een aantal jaren gewerkt heeft als medewerker facilitaire zaken. Toen ze erachter kwam dat haar interesses meer lagen bij bewindvoering is ze begonnen als vrijwilliger bij Humanitas.

Op juli 2018 is ze begonnen bij RDZ Bewind als assistent bewindvoerder. In november van hetzelfde jaar heeft ze de opleiding tot bewindvoerder met goed gevolg afgerond. Op 19 december 2018 is de aanvraag kwaliteitseisen goedgekeurd en is ook zij volledig bewindvoerder.

Rick Koning

Voordat Rick bij RDZ kwam werken, is hij werkzaam geweest als uitkeringsdeskundige bij het UWV. Ook heeft hij gewerkt als salarisadministrateur (waar bijbehorende opleiding voor doorlopen is) en was hij werkzaam bij de belastingdienst op de afdelingen inkomstenbelasting en toeslagen. Momenteel volgt hij de opleiding juridische administratieve dienstverlening.

Sinds 06-01-2020 is hij in dienst getreden als ondersteuner. Je zult hem aan de telefoon kunnen krijgen, of een mail van hem kunnen ontvangen. Het is de bedoeling dat Rick doorgroeit naar (assistent) bewindvoerder.

Marcel van Dijk

Marcel is eind januari 2019 begonnen als postverwerker. Ondertussen is zijn takenpakket uitgebreid naar postverwerking en administratieve ondersteuning. Hij werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ochtenden bij ons op kantoor.

Niels Reusken

Niels is in juni 2019 begonnen als administratief medewerker. In september is zijn studie docent Natuurkunde begonnen. Vanaf dat moment werkt hij voornamelijk vanuit huis. Op een vrije dag of tijdens vakanties is Niels af en toe ook op kantoor te vinden. Het is mogelijk dat je hem aan de telefoon krijgt of een mailtje uit zijn naam ontvangt.

Laat ons u verder helpen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.