074-2040900 info@rdz-bewind.nl

Budgetbeheer & -coaching

Budgetbeheer & -coaching

Budgetbeheer & -coaching

Budgetbeheer of -coaching is er voor iedereen die moeite heeft om goed zicht op zijn of haar financiën te houden. Goed met geld om gaan kan best moeilijk zijn. Wij kunnen daarbij helpen.

Werkwijze

Allereerst bezoeken wij u voor een informatief gesprek. Daarin kijken we alvast naar uw financiële zaken en wij vertellen u wat de intake inhoud. We maken een globaal budgetoverzicht.

Als u besluit met ons verder te gaan tekenen wij samen een overeenkomst.

Bij budgetbeheer zullen we een nieuwe rekening voor u openen – een zogeheten beheerrekening. Hier zal voortaan al uw inkomen op gestort worden en zullen uw vaste lasten vanaf betaald worden.

Vervolgens informeren wij alle instanties en partijen die iets te maken hebben met uw inkomsten of uitgaven. Op uw eigen, reeds bestaande rekening, zult u leefgeld ontvangen.

Bij budgetcoaching blijft u zelf verantwoordelijk voor uw inkomsten en uitgaven. Wij zullen u hierbij helpen door samen met u een overzicht van uw financiële situatie te creëren. Daarnaast zullen we u tips en tricks geven om ervoor te zorgen dat u, uw financiële situatie weer onder controle krijgt.

Wat kost budgetbeheer?

De kosten van budgetbeheer bestaan uit een eenmalige intakevergoeding en een maandelijkse vergoeding.

De kosten van budgetcoaching bestaan uit een eenmalige intakevergoeding en een uurtarief.

U zult altijd eerst een offerte ontvangen voordat er gestart wordt.

– De intake vergoeding is een vergoeding voor alle opstartkosten zoals het in kaart brengen van de financiële situatie en het maken van een budgetplan. Denk daarbij aan het inventariseren van inkomsten, uitgaven, schulden en vorderingen en het aanschrijven van instanties.

– De maandelijkse vergoeding is de vergoeding voor het maandelijks uitvoeren en zo nodig bijstellen van het budgetplan, zoals verrichten van betalingen en voldoen van betalingsregelingen.

Laat ons u verder helpen

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.