074-2040900 info@rdz-bewind.nl

Bewindvoering Oldenzaal

Denkt u eraan om bewindvoering in Oldenzaal en omstreken in te schakelen? Wanneer u merkt dat een naaste zijn of haar financiën niet meer kan verzorgen, is het belangrijk dat u hier een vakkundige en betrouwbare bewindvoerder voor inschakelt. Ook wanneer u onverhoopt zelf in financiële problemen bent gekomen en graag geholpen wilt worden met uw financiën, kunt u terecht bij RDZ Bewindvoering in Oldenzaal en omstreken.

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging NBPB. Integer, discreet en recht door zee.

Wat kan bewindvoering in Oldenzaal voor mij of mijn naaste betekenen?

Ons team van specialisten zorgt ervoor dat de uitgaven en inkomsten gestabiliseerd worden. Wanneer er hierna ruimte over is, worden er regelingen met schuldeisers getroffen zodat de rekeningen op tijd worden betaald. Uw inkomsten en uitgaven worden beheerd, waardoor de kans op (nieuwe) schulden aanzienlijk lager wordt. Als bewindvoerder in Oldenzaal e.o. helpen wij u met al uw financiële zaken.

Hoe gaat bewindvoering in Oldenzaal in zijn werk?

Wanneer u of uw naaste niet langer zorg kan dragen voor zijn of haar financiële situatie, door ziekte of wegens andere omstandigheden, zorgt RDZ Bewindvoering in Oldenzaal e.o. ervoor dat er zaken op orde worden gebracht. Wij bieden bescherming en zekerheid aan mensen die financiële zorg nodig hebben. Dit wordt ook wel beschermingsbewind genoemd.

Wanneer kan ik bewindvoering in Oldenzaal inschakelen?

Bewindvoering in Oldenzaal e.o. kan tegenwoordig worden aangevraagd wanneer u niet langer in staat bent om uw financiële schulden af te lossen (bij problematische schulden). Oorspronkelijk was beschermingsbewind enkel voor volwassenen die dankzij hun lichamelijke /of geestelijke gesteldheid, problemen hadden met het beheren van hun financiën.

Contact

Meer inhoudelijke informatie over bewindvoering in Oldenzaal e.o. kunt u hier vinden. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bel ons op 074-2040900 of stuur ons een bericht via info@rdz-bewind.nl.