074-2040900 info@rdz-bewind.nl

Bewindvoering Hengelo

Wanneer u bewindvoering in Hengelo en omstreken wilt inschakelen, is het belangrijk dat u in contact komt met een professionele en integere bewindvoerder. Bij RDZ Bewind staat een goede vertrouwensband met u en/of uw naaste hoog in het vaandel. Wij dragen zorg voor uw financiële zaken en zorgen er onder meer voor dat uw rekeningen op tijd worden betaald.

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging NBPB. Integer, discreet en recht door zee

Wanneer kom ik in aanmerking voor bewindvoering in Hengelo?

In het verleden kwam men enkel in aanmerking voor bewindvoering wanneer men niet in staat was om zorg te dragen voor zijn/haar financiën, in het geval van bijvoorbeeld een lichamelijke of geestelijke beperking. Tegenwoordig u ook een beroep doen op bewindvoering in Hengelo e.o. wanneer u (problematische) schulden heeft.

Wat doet RDZ Bewindvoering in Hengelo precies?
RDZ Bewindvoering in Hengelo e.o. maakt uw Mocht er ruimte over zijn, dan worden er betalingsregelingen met uw schuldeisers getroffen. Wij maken duidelijke afspraken met uw schuldeisers om een passende en houdbare oplossing te zoeken. Daarnaast beheren wij uw inkomsten en zorgen wij ervoor dat rekeningen op tijd betaald worden.

Hoe kan ik bewindvoering in Hengelo aanvragen?
U kunt dit zelf aanvragen, maar dit hoeft natuurlijk niet. U kunt dit samen met uw partner, levensgezel of familieleden tot in de vierde graad aanvragen. U kunt een verzoek indienen met ouders, grootouders, kinderen en kleinkinderen, broers, zussen, neven, nichten, ooms en tantes.

Meer informatie?
Meer informatie over bewindvoering (inhoudelijk) kunt u hier vinden. Hier leggen wij onder meer uit wat het voordeel van een professionele bewindvoerder is en wat u van bewindvoering in Hengelo e.o. kunt verwachten.

Contact
Heeft u vragen over RDZ Bewindvoering in Hengelo of wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt ons telefonisch bereiken op 074-2040900 of via info@rdz-bewind.nl.